Méregtelenítésre

Méregtelenítés – hogyan? mikor? miért?

(0/0)

Egy embert megvizsgálva születésétől fogva azt tapasztaljuk, hogy minél idősebb, annál több betegségben szenved és általában nem is érzi jól magát a bőrében. Szervezetünk alapvetően megtisztítani önmagát: a kisgyermek általában egészséges, néha, náthás vagy influenzás, de semmilyen különösebb problémája nincsen, hiszen szervezete képes arra, hogy kilökje magából a méreganyagokat. Azonban ahogy telik az idő, ez a képesség egyre kevésbé működőképes, hiszen nagyon sok méreganyagot viszünk be a szervezetünkbe: cukros üdítők, gyorséttermi ételek, fehér kenyér, édességek. A méreganyagok pedig gyengítik az immunrendszerünket, így sokkal nagyobb eséllyel kapunk el különböző betegségeket.

meregtelenites

Minden ember szervezetébe jut bizonyos mennyiségű méreganyag, már azzal is, hogy levegőt veszünk. Ezeket az anyagokat el kell távolítani a szervezetünkből, ezért is szükséges a méregtelenítés. A méregtelenítésnek két pillére van: a méreganyagokat el kell távolítani és mellőzni kell a további méreganyagok bevitelét.

Mivel lehet méregteleníteni?

Nagyon jól tisztítják a szervezetünket a különböző algák, gyógyteák, rostok, gyümölcsök (a három legjobb zsírégető gyümölcs a szilva, a citrom és az ananász, mivel sok bennük a vitamin és a folyadék)

Fontos tudni, hogy a méregtelenítés nagy folyadékvesztéssel jár, amivel együtt sok vitamin, nyomelem és zsiradék is távozik a szervezetünkből, amit feltétlenül szükséges pótolni. A legfontosabb persze a folyadék és az ásványi sók pótlása. Nagyon fontos, hogy a folyadékot frissen facsart gyümölcslevekkel, tiszta vízzel vagy teával pótoljuk.

Tévhitek

Sokáig hitték, hogy a legjobb méregtelenítés az éhezés, mert ha nem eszünk, akkor a méreganyag egy idő után távozik. Ez nem igaz. Ha éheztetjük magunkat, akkor csak azt érjük el, hogy szervezetünk legyengül és még az is előfordulhat, hogy megbetegszünk. A méregtelenítés után frissebbnek és egészségesebbnek kell éreznünk magunkat és nem gyengébbnek.

A legjobb az olyan méregtelenítés, mely a sejtekből is képes eltávolítani a salakanyagot, így megtisztítva minden egyes pontunkat. Ehhez létezik egy kizárólag gyógynövényekből származó tea, melyet a kanadai indiánok gyógyteájának is neveznek. Nemcsak méregtelenítésre kiváló, hanem egészségjavító hatása is elismert. Ezen az oldalon főként erről a teáról lesz szó.

Értékelés
(0/0)
Értékelés Írása
Ez a név fog megjelenni a hozzászólásodnál!
Pl.: Nagyon egészséges, jó ár, stb.
Pl.: Csomagolás, kevésbé hatásos, stb.
Minimum 20 karaktert írj! Az elküldött értékelés perceken belül megjelenik az oldalon! (Kötelező).