Méregtelenítésre

A léböjtkúráról

(0/0)

Sokan esküsznek a folyadékbevitel segítségével történő méregtelenítésre. Teszik ezt jogosan, hiszen a nagy mennyiségű folyadék képes arra, hogy teljesen átmossa a szervezetünket és eltávolítsa a méreganyagokat. De miből is áll a léböjt-kúra?

A léböjt lényege, hogy a kúra alatt semmilyen szilárd táplálékot nem viszel be a szervezetedbe. Ennek következtében a szervezeted mozgósítja tartalékait, így fokozódik az öngyógyító képessége és megtisztítja önmagát.

lebojtkura

A kúrával rengeteg eredményt érhetünk el, nemcsak a méreganyagoktól szabadulunk meg, de a plusz kilóknak is búcsút mondhatunk, hiszen testünk el kezdi felélni a rejtett tartalékait. Ugyanakkor a magas vérnyomás, a vércukorszint nagymértékben csökken, hiszen az érfalakról és a vérből is elátvoznak a salakanyagok. Emésztési problémáid is rendbe jönnek, hiszen a bélfalakon lerakodott méreganyagok is kiürülnek a folyadékkal.

Immunrendszerünk erősebb lesz, energiával töltődünk fel, ugyanakkor javul a memóriánk és a koncentrálóképességünk is. A bőrre és a hajra is nagyon pozitívan hat e kúra.

Léböjt a Canadian Essence teával

Egy léböjt-kúra alapjához hozzátartozik, hogy naponta minimum 2-2,5 liter folyadékot vigyél be a szervezetedbe. Ez azért fontos, mert csak így tudod felgyorsítani az anyagcserédet és így tudod hatékonyan átmosni sejtjeidet is.

A Canadian Essence teából napi 1 liter elfogyasztása ajánlott, ezért ezt még szükséges kiegészíteni további levekkel, teákkal vagy vízzel.

Ha kellő akaraterővel rendelkezünk ahhoz, hogy néhány nap alatt kizárólag csak folyadékot vigyünk be a szervezetünkbe, akkor három napig érdemes végezni ezt a kúrát. Három nap alatt a Canadian essence teának köszönhetően annyi méreganyag képes távozni a szervezetünkből, hogy akár három kilóval is kevesebbet mutathat a mérleg.

Fontos megjegyezni, hogy a kúrát mindenképp olyan időpontra időzítsd, amikor nem végzel komolyabb fizikai vagy szellemi munkát, hiszen így szervezeted teljesen a regenerálódásra, az öntisztításra képes beállítódni. Sok pihenéssel, fürdővel, olvasással, relaxálással töltsd az időt.

Értékelés
(0/0)
Értékelés Írása
Ez a név fog megjelenni a hozzászólásodnál!
Pl.: Nagyon egészséges, jó ár, stb.
Pl.: Csomagolás, kevésbé hatásos, stb.
Minimum 20 karaktert írj! Az elküldött értékelés perceken belül megjelenik az oldalon! (Kötelező).