Méregtelenítésre

Káposztaleves kapszula

(0/0)

A káposztaleves kapszula igazi sokként hat a plussz kilók ellen. Segítségével olyan gyorsan fogjuk ledobni magunkról az úszógumikat, mintha fiatal, aktívan sportoló tinédzserek lennénk.

kaposztaleves

A káposztaleves kapszulában egyszerre találjuk meg a zöld, a vörös és a fehérkáposzta koncentrált kivonatát, melyek együttes erővel hatnak a szervezetre és eltávolítják a lerakódott kilókat. A zöldkáposzta segítségével megszabadulhatunk a felesleges kilóktól és centiktól, míg a fehérkáposzta a kellemetlen narancsbőrt távolítja el, miközben bőrünket simává és feszessé varázsolja. A piroskáposzta pedig abban játszik szerepet, hogy a fehér és zöld testvérei hatását felerősítse.

A káposztaleves kapszula fogyasztásával a súlyfelesleg még a legmakacsabb részekről is eltűnik, tehát a derék, a has, a combok is megszűnnek zsírosak lenni. Ráadásul mindezt a lehető legtermészetesebb módon tehetjük meg.

A szakirodalmak szerint a zsír és kalóriaszegény káposztaleves teltségérzetet okoz – úgynevezett negatív kalóriabevitel mellett (a feldolgozásához több energia szükséges mint ami általa a szervezetbe kerül) miközben természetes úton ellátja a szervezetet vitaminokkal , ásványi anyagokkal és növényi hatóanyagokkal. A káposztaleves kapszula ezt a kiváló tulajdonságot használja ki!

Értékelés
(0/0)
Értékelés Írása
Ez a név fog megjelenni a hozzászólásodnál!
Pl.: Nagyon egészséges, jó ár, stb.
Pl.: Csomagolás, kevésbé hatásos, stb.
Minimum 20 karaktert írj! Az elküldött értékelés perceken belül megjelenik az oldalon! (Kötelező).