Méregtelenítésre

Hogyan használjuk a Canadian Essence teakeveréket?

(0/0)

Ennél a teánál is fontos tudni, hogy mit és hogyan lehet használni, mivel túladagolása felfokozhatja egyes szerveink működését, ami kellemetlen következményekkel járhat.

Mely dolgokra kell odafigyelnem?

Naponta csak néhány evőkanállal használjunk belőle, mivel ha ennél többet főzünk ki belőle, akkor hasmenés és gyomorfájás jelentkezhet. Nem kell siettetni a méreganyagok kiürülését, az a fontos, hogy a folyamat során úgy távolítsuk el a felesleges anyagokat, hogy egészségünk ne károsodjon.

teafozes

Terhesség vagy szoptatás alatt tilos méregteleníteni, még ezt a teát sem szabad fogyasztani. Ennek az az oka, hogy a méregtelenítés során olyan ásványi anyagokat, nyomelemeket is veszít a szervezet, melyet nem tudunk megfelelően és a kívánt mennyiségben pótolni, ha terhesek vagyunk vagy ha szoptatunk. Vagyis a magzat vagy a kisbaba nem jutna elég tápanyaghoz.

A teának semmilyen mérgező hatása nincs, így már két éves kortól fogyasztható. persze egy kétéves gyermeknek nincs még szüksége méregtelenítésre, így neki sokkal kisebb mennyiség is elegendő. Ezzel elérhetjük azt, hogy immunrendszere később is ellenállóbb legyen a betegségekkel szemben.

Hogyan főzzük le a teát? Hogyan fogyasszam?

1,25 liter ioncserélt vízre lesz szükségünk a tea elkészítéséhez. Ezt egy lábasba helyezzük és a lábast fedővel lefedve felforraljuk a vizet. Amikor a víz elérte a 100 Celsius fokot, akkor beleöntünk 1 zacskó (a teafű be van csomagolva egy kicsi zacskóba, 21 gr mennyiségben, és 3 zacskó van összesen egy dobozban) teát egy filterbe. A filtert óvatosan belehelyezzük a vízbe, majd egy ideig kevergetjük egy fakanállal. A keveréket ezután még 10-12 percig forraljuk, majd levesszük a tűzről. Megint megkeverjük a fakanállal, lefedjük és szobahőmérsékleten állni hagyjuk a keveréket 10-12 órán keresztül. Fogyasztás előtt újra érdemes egy-két percig melegíteni a keveréket. Ha kihűlt a tea, hozzáöntünk még annyi vizet, hogy összesen egy liter folyadékot kapjunk.

A teát mindig üres gyomorra igyuk, lefekvés előtt. Fontos, hogy előtte 3-4 órával már ne együnk. Reggel, ébredés után, szintén éhgyomorra is fogyasztható.

 

Értékelés
(0/0)
Értékelés Írása
Ez a név fog megjelenni a hozzászólásodnál!
Pl.: Nagyon egészséges, jó ár, stb.
Pl.: Csomagolás, kevésbé hatásos, stb.
Minimum 20 karaktert írj! Az elküldött értékelés perceken belül megjelenik az oldalon! (Kötelező).